10.09.2005. @ 07:29:36 by dena
Za one koji nisu prisustvovali metal fešti 08.09. u Močvari, evo nekih fotki da vidite kako je bilo. Vital Remains fotke !!!
opusti se: http://www.vitalremains.com http://www.cmar-net.org
06.09.2005. @ 13:14:02 by dena
we made it !!!
i kao što je bilo najavljeno, los primjeros je održao svoj prvi gig sa novim basistom Čirokanom Panxom u Donjem Miholjcu. Nama osobno je bilo preludo i stoga smo vam pripremili nekoliko fotografija ili da se prisjetite ako ste bili ili da već legendarno opalite glavom u zid ili monitor ako niste bili tamo. Bilo kako bilo, LP nastavlja sa radom i radujemo se sljedećim live nastupima. BTW, prostor u Miholjcu je super i ovom prilikom šaljemo pozdrave i zahvale organizatorima (Shima & crew), Mr. Vatrogascu Saletu za slike i jutarnje intervencije a osobito Saletu Skeledžiji koji nas je onako lijepo udomio i pripremio nam predobar after, you rules!!!
A sad pogledaj slike !!!
opusti se: http://www.tdwb.net/
29.08.2005. @ 15:29:38 by dena
Evo i nešto od samog benda. Nakon dugog vremena konačno ćemo nastupiti uživo i to u Donjem Miholjcu kod Šime i ekipe. U sekciji koncertnih događanja (desno ->) možete pročitati detaljnije informacije. Radit će se o gigu sa novim basistom, Čirokana Panxom pa ćemo i sami vidjeti kako to sada zvuči uživo. Nadamo se dobrom provodu i vidimo se gore. Jonjapot!
17.08.2005. @ 08:06:56 by dena
Pozdrav ratnicima!
Vratili smo se sa mora, više premoreni nego odmorni... fest u Osijeku (Panonian) će proći bez nas. Više o Lošem Primjeru uskoro; sad vam nudimo slike sa Martinska festivala pa ako niste bili, čisto da se uvjerite da se radi o trenutno najjačem ljetnom festivalu.
opusti se: http://www.t-r-u-e.net
24.07.2005. @ 15:14:19 by dena
eto nas opet!
ljeto je počelo sa jako dobrim koncertima i festivalima, kako u Hrvatskoj tako i šire :-)))
Među fotkama možete vidjeti fotke sa zadnjih par koncerata/festivala koje smo posjetili.
Što se tiče Lošeg Primjera, nakon ljeta ćemo konačno zasvirati uživo sa novim basistom. Više o tome kad dođe vrijeme. Vidimo se negdje na moru!!!

<- Novije vijestiStare vijesti ->