11.12.2005. @ 14:41:57 by dena
Poštovani surferi,
gigovača u kutinskoj Baraci sa Mikrofonijom i Atheist Rap je prošla izvrsno. Tj. barem je nama bilo odlično i super smo se zabavili. Hvala i pozdrav organizatorima i ekipi sa kojima smo dolje ružili. Pripremili smo vam kratki foto report sa koncerta kojeg možete vidjeti u foto gigs albumu a ako mislite da imate boljih fotografija, ili čak video snimaka (primjetili smo i neke digitalne kamerice), bez ustručavanja ih pošaljite na naš mail ili se javite da se dogovorimo oko preuzimanja, hvala!
Sljedeći tjedan (15.12.) sviramo u Galeriji SC-a u Zagrebu (više detalja uskoro) a u planu su i drugi koncerti (pazin, šibenik, kranj, močvara, ...) no o tome ćete još biti obavješteni. Ahoy...
opusti se: http://www.baraka-kutina.com http://www.atheistrap.com http://mikrofonija.blog.hr
23.11.2005. @ 08:31:25 by dena
Mi dobro, a vi?
Obaviještavamo vas da smo se malo trgnuli i da ćete ovu zimu imati prilike gledati Loš Primjer uživo. Sve datume možete vidjeti u "koncertnim događanjima" (ovdje desno ->) a za sada je potvrđen nastup u kutinskoj Baraci sa Atheist Rap i Mikrofonijom + još pregovaramo sa drugim gradovima/klubovima [zagreb, labin, šibenik, kranj...] pa se možda vidimo i tamo.
Osim novih linkova, tu je i par fotki sa The Exploiteda.
Kroz tjedan-dva ćemo nadopuniti download sekciju.
06.11.2005. @ 13:34:09 by dena
Pobjeda je naša!
Eto nas opet, nismo se dugo javljali pa je red da to ispravimo. Dva požeško-meksička benda Los Primjeros i Starvazione su u subotu (05.11.) odradili gigovaču u Novom Marofu.
Osim njih, na gigu su nastupili i Analena (Zagreb), T.O.S.T. (Rijeka), The Farewell Reason (Čakovec) i Bakterije (Čakovec). Ovom prilikom pozdravljamo i zahvaljujemo organizatorima koji su i ovaj put uspješno obavili svoj zadatak, bendovima te svoj ekipi sa kojima smo ružili do jutarnjih sati. Luđa atmosfera, gomila rulje, jeftina šankara, distribucije... ma sve za 5.
Naravno, onaj tko nije bio, zna se gdje treba početi udarati i sa čime a zadovoljit ćemo ga sa 24 ekskluzivne fotografije. Klikni ili umri!
opusti se: http://www.progressiveattack.com http://kktz.blog.hr http://darvil.blog.hr http://pzpank.blog.hr http://www.analena.org http://www.bend-postari.com
02.10.2005. @ 08:22:31 by dena
narode!!!
u petak (30.09) smo nastupili u Novoj Gradiški, u stage Rock Caffeu. Zbog problema sa bubnjevima svirali smo svega 15-ak minuta, dok su Rewind i Junkyard odradili svoj repertoar do kraja. Hvala Čikenu i Bori i svima koji su bili tu noć u birtiji, a mi se nadamo da ćemo uskoro opet zasvirati. Sljedeći put malo duže :-)
Pogledaj fotografije !!!
15.09.2005. @ 12:39:50 by dena
U sekciji LINKS darujemo vam 10 novijih linkova. O čemu se radi, proklikat ćete sami :-)
U Požegi su se pojavili i neki novi glazbeni materijali pa ćete uskoro moći downloadati nove mp3-ce, do tada: adios amigos muchachos
opusti se: Vješanje Igrica

<- Novije vijestiStare vijesti ->