25.09.2007. @ 03:38:55 by dena
hello,
eto nas opet. naš prvi gig u našicama, u novoj postavi prošao je zanimljivo.
u igri je pak novi koncert, 28.09. u osječkom Mini Teatru pa ćemo vidjeti kako će to ispasti.
naime, trenutno je bend u fazi uvježbavanja vlastitog repertoara pa molimo organizatore da se strpe dok ne nadodjemo nakon ove duge pauze ne-sviranja :-)
osim osijeka, loš primjer će se 06.10. pridružiti drugim požeškim bendovima (beer system, no name, gruuthaagy & ljena đubrad) na zajedničkoj svirci u požeškom Evergreenu. Događaj će to biti za pamčenje, jer svi koji su ikad bili u Evergreenu znaju kakva ih fešta očekuje. Vidimo se i do sljedećeg čitanja budite troludji...
opusti se: www.myspace.com/klubminiteatar
24.08.2007. @ 06:50:11 by dena

Najzad smo stigli iako je potrajalo!

Evo i nekih noviteta na ovoj stranici koja se dotiče Lošeg Primjera osobno.
Naime, bend je opet počeo sa radom nakon što smo konačno našli novog basistu. Radi se o našem starom drugaru koji živi u Našicama i koji je poprilično zainteresiran imati ulogu basiste u LPu. Cjenjeno ime mu je dr. Siniša, ovdje znan kao dr. Vegi, koji se je već sa prvim probama savršeno uklopio u bend.
U to ime uskoro održavamo i prvi gig u Našicama, njegovom gradu gdje ćemo odsvirati nekoliko komada koje smo uspjeli zajedno uvježbati.
Kako će to zvučati i izgledati tek ćemo vidjeti. Vegi živio ti nama sto godina i sviro s nama pedeset...
opusti se: http://www.nasice.org
24.12.2006. @ 08:57:05 by dena
ahoj,
22.12. Loš Primjer je, zajedno sa još tri požeška benda oderao gigovaču u požeškom rock caffe-u. Sudeći po svemu, bilo je zaista opako. Nastupali smo bez basiste pa smo tako iz zekice oderali večinu naših starih pjesama.
Uz nas, tu su još svirali i Out Of Order, No Name i Starvation a nekoliko fotki možete pogledati ovdje.
14.12.2006. @ 01:01:40 by dena
halo moto,
i sam sam iznenađen što ubacujem vijest na ovaj dio stranice. mnogima je već poznato da zbog odsustva bubnjara nismo svirali skoro godinu dana pa smo tako zapostavili i aktualnost ovog sajta. naime, bubnjar se vratio ali smo sad ostali bez basiste, što će reći da jednostavno nemamo sreće.
ipak, 22.12. ćemo zasvirati u požeškom rock caffeu zajedno sa No Name, Starvation i Out Of Order pa kud puklo da puklo :-)
do sljedećeg javljanja, adios !!!
opusti se: http://www.kamp.hr http://www.dislikecore.com
12.11.2006. @ 14:54:54 by dena

BIMBO the dog

R.I.P. (1994.-2006.)
opusti se: http://www.dislikecore.com http://www.slijepiputnici.com

<- Novije vijestiStare vijesti ->