05.03.2010. @ 11:06:13 by dena
BORBA SE NASTAVLJA...

Nakon simpatičnog koncerta Primjera i Gužve u Novoj Gradiški, Loš Primjer je krenuo u nove koncertne bitke:

POŽEŠKI RIFFOVI

požeški riffovi

Već sljedeći tjedan nas čeka nastup u Požegi na Požeškim Riffovima. Požeški Riffovi su novonastala koncertna atrakcija u Požegi koja će se po prvi put održati 12.03.2010. u požeškoj diskoteci The Best povodom Dana Grada Požege. Organizatori koncerta su Turistička zajednica grada i Grad Požega koji su posjetiteljima osigurali besplatan ulaz. Najavljuje se veliki broj posjetitelja, stoga nemojte biti oni koji će propustiti potencijalno najbolji događaj godine, već dođite i uživajte u riffovima požeških bendova (Slijepi Putnici, C4, Javni Red, Loš Primjer, We Come One i Beznadni Slučaj). Vidimo se!

LOŠ PRIMJER U MOČVARI

Nakon Požeških Riffova očekuje nas nastup u Močvari 27.03.2010. sa našim prijateljskim bendovima: DEBELI PRECJEDNIK (Osijek), BUD SPENCER (Osijek), BRUNO (Rijeka) i KRIVA ISTINA (Sl. Brod) a od tog koncerta možemo očekivati samo čisto pozitivno zlo i alkoproliće.

NASTUP U ŽUPANJI

24.04.2010. Rekli su nam da će to biti neki rođendan u MKC-u. Toplo se nadamo dobroj zekici u Županji, jer ovo će nam biti prvi nastup u Županji nakon prošlog decenija. Više infosa naknadno!

PRVI PUT U VUKOVARU

21.05.2010. zaputit ćemo se istočnije i po prvi put nastupati u Vukovaru. Uz Loš Primjer još će svirati i lege iz This Day Will Burn, što obećava opet neku zekicu, a tu će još biti i Joe4, te nepoznato ali legendarno ime: Borovski Štakori.

WE LOVE MUSIC FEST 2010



17.06.2010. - 19.06.2010.
Club Vega & Kazamat (Osijek)

Pozvani smo na veliki ljetni festival u Osijeku koji ove godine ima Electronic i Rock stage. Loš Primjer će, naravno, nastupiti na Electronic stageu :-p zajedno sa bendovima: Kud Idijoti, Oružjem Protiv Otmičara, Dubioza Kolektiv, Antenat, FakOfBolan, Bud Spencer, The Bayonets, Debeli Precjednik, Pasi, Gužva u 16-ercu...

DRUGI KONCERTI

U pregovorima smo i za druge koncerte: Šibenik, Srbija, ... no o tome kad dođe vrijeme.

ALBUM

Vi ćete misliti da mi Vas zajebavamo, al evo novi album samo što nije gotov :-p pusa od Lošeg Primjera.

12.10.2009. @ 17:57:06 by dena
SVOGA TIJELA GOSPODAR

Prošlo je više od tjedan dana nakon što smo se vratili iz Zagreba gdje smo nastupali na memorijalu Antuna Krajinovica - Tune. Ostali smo iznenadeni kolicinom ljudi, veoma ugodnom atmosferom i odlicnom organizacijom, pa se ovim putem zahvaljujemo svima koji su došli na gig kao i ekipi koja je to sve realizirala kako treba.

PAUK krcat brojem vecim od 1300 ljudi, dovoljno govori o kakvoj se fešti radilo, ali i tome koliki je Tuna bio covjek jer su vecina bili njegovi prijatelji i poznanici. Drago nam je da smo, kao bend, na ovaj nacin podržali ovaj humanitarni koncert. Benefit koncerta namjenjen je njegovoj obitelji, koja je takoder prisustvovala ovom dogadaju.

Evo i 3 video clipa našeg nastupa:

Loš Primjer - Potpuno Sami (Mikrofonija cover)
Loš Primjer - Pulse Of The Universe
Loš Primjer - Treca Dimenzija

a evo i nekih drugih videosa:
Loš Primjer - PATARENI covers
Loš Primjer - Nicija Ovca
Loš Primjer - Don't Build...

Napravili smo i malu anketicu a u procesu smo i postavljanja za download našeg zadnjeg dema, popularno nazvan Novi Neobjavljeni, Ne-remixirani, Za Nenu... ili kako vec :-)

Toliko za sada, citamo se uskoro...
30.09.2009. @ 02:53:46 by dena
IDEMO DALJE...

Ljeto je prošlo i nema više odmora, a do kraja godine odraditi ćemo još nekoliko opakih svirki od kojih ćemo posebno izdvojiti nastup 03.10. u Zagrebu, na Memorialu Antuna Krajinovića - Tune, gdje će osim nas još nastupiti i FNC Diverzant, Poruka u prazno, Debeli precjednik, Pasi, Gužva u 16-ercu i Spierdalaj.

Evo i liste koncerata zakazanih za ovu godinu:

03.10. - Zagreb - Pauk
Tuna in memoriam fest.

22.10. - Osijek - Klub United
predgrupa bendu The Vibrators

07.11. - Pula - Rojc
ANTI FA festival

19.12. - Županja - MKC
festival

Vidimo se...
17.08.2009. @ 17:43:59 by dena
TEBI U SPOMEN...

Antun Krajinović - Tuna (Mikrofonija)

Iskoristili bi dijelić ove stranice da u kratkim crtama iskažemo poštovanje nad izgubljenim prijateljem.

Antun Krajinović - Tuna (31) iznenada je preminuo, 16. 08. 2009. u Zagrebu a vijest o njegovoj smrti apsolutno nas je šokirala.
Osim što je bio gitarist-pjevač legendarnog ZG punk rock benda Mikrofonija, Tuna je bio naš veliki prijatelj, uvijek spreman za pjesmu, piće i zajebanciju.

Teško je sada prisjećati se svih koncerata koje smo zajednički odsvirali, a bilo ih je mnogo, te gigova na kojima smo bili i fešta na kojima smo rondali, ali "brate" jedno je sigurno: nećemo te tako lako zaboraviti i sigurno ćeš nam nedostajati kada nam misli dođu tamo gdje si ostavio trag!

Za mene si od sad neokrunjeni kralj hrvatskog punk rocka; legenda!!!

Dena, Loš Primjer & PŽ Forces
18.05.2009. @ 04:11:38 by dena
OPET SMO LOŠ PRIMJER...

Loš Primjer

... i sebi i drugima :-) Tako to ide kod nas, malo nas ima, malo nas nema... pozdravljam sve svakodnevne posjetitelje naših stranica. Sretni smo što vam konačno možemo nešto i reći na njima.Za sve one, koji to još neznaju, Loš Primjer je opet ustao na noge. Nakon više od godinu dana pauze, desile su se promjene koje su ponovo aktivirale bend. Naime, stara pankerčina Neno, poznat kao bubnjar Neno (Loš Primjer, Fight Back, Helldis, Hellback, Apatridi, SPOTS, Starvation,...) preselio se u Zagreb i, trbuhom za kruhom, tamo pustio korijenje. Tad je negdje i stala priča oko benda jer je rad benda bio otežan. Međutim, zbog želje za daljnim sviranjem, silom prilika i neprilika u bend je ušao kolega Mali Zoki poznat kao bubnjar Mali Zoki (Bez Inspiracije, Beer System, Nož). Već, nakon par prvih probi bili smo sigurni da možemo nastaviti i ovako, što se pokazalo i točno. Veliki pozdrav Neni koji sada u Zagrebu ima novi bend, samo neka se svira...

Dakle, novi Loš Primjer čine File na gitari i glasu, Dena na drugoj gitari, Vegi na basu i Mali Zoki na bubnju. U toj postavi bend je već održao 4 nastupa (Požega, Sisak, Osijek i Čakovec) koji su se pokazali dvoluđim a već su dogovoreni nastupi u Zagrebu (sa Six Pack i Fraktura Mozga), kao i još neki datumi.

Ono što vam možemo konačno obećati je osvježenje ovih naših stranica sa aktualnostima vezanim za bend kao i to da ćete nas moći negdje vidjeti i uživo :-)

Naravno, zbog rada s drugim bendovima i životnih obaveza nismo u mogućnosti svirati često, pa neka se zainteresirani organizatori raspitaju za slobodne datume kontaktirajući nas na: info (a) losprimjer . com

Zadnji snimak Lošeg Primjera nije mixan niti izdavan, ali se u takvoj verziji može downloadati s neta, a kako je krenulo, vjerovatno ćemo ga staviti i u našu download sekciju...Toliko za sada, čitamo se uskoro ili vidimo na nekom gigu...

Loš Primjer
opusti se: http://www.studiodepth.com

<- Novije vijestiStare vijesti ->