Mnogi od vas znaju večinu stvari o Lošem Primjeru tako da se tu nema previše govoriti; četiri slavonca u svoje slobodno vrijeme praše po instrumentima, piju, puše i zabavljaju se koliko god je to moguće. Ako kliknete na ove dolje slike dobit ćete i neke detaljnije informacije o nama. Ako vam je engleski zaista slaba strana, za sve potankosti možete se obratiti nama osobno! We don't bite!
     losprimjer.com -> info about band

Loš Primjer je nastao sredinom 1997. godine u Požegi kada su cetvorica srednjoškolaca iz istog kvarta odlucila napraviti punk bend. Prva postava u bendu bila je veoma stabilna pa je bend osim vlastitih probi održao i nekoliko lokalnih koncerata i snimio svoj prvi demo snimak koji nikad nije izdan ali je bio nabavljiv za zainteresirane.


Nakon bitne izmjene u postavi benda, bend je poceo sa intenzivnim radom i sredinom 2000 odlazi u studio u Karlovac snimiti materijal koji je izdan kao album pod imenom "Pozdrav Dabru!" za nezavisnu izdavacku kucu DHP - AK-47 iz Zagreba. 10 godina poslije band je snimio materijal za drugi album. Unatoc konstantnim izmjenama u postavi benda album je izdan u CD obliku pod nazivom Malo Sunca a izdan je samostalno u suradnji s drugim nezavisnim izdavackim kucama iz cijele Hrvatske. Cijeli album dostupan je za download na LP internet stranici.


Kroz povijest benda provlacilo se nekoliko clanova (Franic, Keka, Stole, Lidija, Ciroki i Vegi) ali današnju postavu benda cine 4 osobe:
File - gitara/glas
Dena - gitara
Bjeki - bas
Zoki - bubanj


Glazba Lošeg Primjera spoj je razlicitih glazbenih pravaca a u kombinaciji se može cuti od melodicnog pop-panka, preko brzih hard core dionica, pa sve do sporih i metaliziranih riffova.


Tokom svog postojanja bend je održao poprilican broj koncerata i festivala u vecini gradova Hrvatske, pa cak i Slovenije i Austrije s poznatim underground ili mainstream bendovima.


Sve detaljnije informacije možete pronaci na službenoj stranici benda ili Loš Primjer Facebook profilu.